Magnet-pinden

Har du lyst til at se/høre om Energetix magnet-smykker og hvad de evt. kan gøre for dig.
Så ring til os Multi-care. Tlf. 29 73 10 79 og vi kan aftale nærmerer, det kan evt. være et home-Party hvor du har inviteret 6-10 andre der også gerne vil hører om dette og se nogle af disse fantastiske smykker, og vi får en hyggelig timer sammen.
Flere læger giver udtryk for, at de er glade for at deres patienter bruger magnetterapi til lindring af smerter og personlige problemer (psykisk ubalance). Rigtig mange bruger magnetterapi til at lindre smerter, dårligt humør, gigt/slidgigt, hovedpine, træthed, energimangel, manglende overskud, dårlig selvtillid, psykisk ubalance og meget mere. Du som afholder Home-Partyet vil kunne købe Energetix smykker for 10% af det der bliver solgt til dine gæster.
Har du selv lyst til at tjene lidt ekstra lommepenge og kan du lide at møde nye mennesker, så kan vi også hjælpe dig igang som forhandler. Vi vil hjælpe dig igang og vi har et stor og profesionelt bagland til at hjælpe dig igang.

Kontakt os på www.multi-care.dk

Mail.: multi-care@multi-care.dk eller ring til os på tlf. 29 73 10 79.
Vi kører mest på Sjælland og Lolland samt Falster, men kommer også gerne til Fyn eller Jylland, hvis det er der interressse.
Er du blevet nysgerrig, så kontakt os det er helt uforpligtene, vi glæder os til at hører fra dig/jer.

 
© MULTI-CARE.DK 2014