Behandlinger - Lipobelt, 25% rabat på alle behandlinger i januar, februar og marts
| TEI-System | Lipobelt | Samtaleterapi | Parterapi | Healingsterapi | Healing

Lipobelt er en helt ny behandlingsform indenfor slankebehandlinger. Laser lipolyse tømmer simpelthen fedtcellerne for fedt.

Multi-Care kan som en af de tre allerførste klinikker i Danmark tilbyde Lipobelt laser-behandling, der giver bedre resultater end nogen anden slankebehandling hidtil.

Blot 10-20 minutter efter behandlingen vil fedtcellerne være Reduceret i sit indhold af fedt.

Måltagning før og efter behandlingen
Ca. 10-20 minutters behandling med Lipobelt laser, der reducerer indholdet af fedtsyrer i fedtcellerne.
Ca. 30 minutters prøvebehandling med TEI System, der hjælper med at dræne de nedbrudte fedtsyrer.
Rådgivning om et personligt tilpasset slankeforløb

Hele behandlingen varer i alt ca. 1 time.
Ved prøvebehandling skal man have målt sin højde, vægt.

For at opnå de bedste resultater bør man drikke rigeligt med vand dagen før behandlingen og efter behandlingen.

Information om LipoBelt:
Ved behandlingen spændes et bælte med laserenheder om det område der skal behandles, så laserenergien fordeles homogent over hele fedtvævet. Behandlingen er blid for vævet, hurtig og fuldstændig smertefri.

Med tilbuddet får du både en behandling med Lipobelt og efterfølgende en 30 minutters behandling med TEI System. Ved at kombinere Lipobelt med TEI System får man endnu bedre resultater, da TEI System kan hjælpe med at stimulere udskillelsen af fedtet.

Behandlingen kan bruges til normal- og overvægtige personer der har haft problemer med genstridige fedtdepoter på fx mave, baller eller lår. Det kan være efter graviditet, efter slankekure, efter fedmeoperation eller personer der trods motion har problemer med at tabe sig de rigtige steder.

Tei-system
Lipobelt laser er en helt ny ”state-of-the-art” behandlingsform udviklet af producenten af TEI System. Behandlingen anvender koldt laserlys ved 660 nm. Laserlyset skaber en fotokemisk reaktion i fedtcellen, der aktiverer den naturlige proces, der frigiver dens fedtindhold. Fedtemulsionen kan således efter behandlingen let bortskaffes via lymfekanalerne.

TEI System er en velkendt behandlingsform der kombinerer elektrostimulation med infrarød varme, der trænger dybt ned i huden. TEI System har 21 forskellige programmer, der kan slanke, lindre muskelsmerter og bekæmpe cellulite.


Ring for tidsbestilling - Tlf.: 29 73 10 79© MULTI-CARE.DK 2014