Hot Stone Massage

Multi-care Hot stone massage

Hotstonemassage er en blid massageform som igennem århundreder har været benyttet på Hawaii og af Nordamerikanske Indianere.

Varme sten har desuden i mange år været integreret i japanske, kinesiske og indiske behandlingsformer. Nu er denne luksusbehandling også kommet til vores himmelstrøg.

En fuldstændig kropsbehandling starter med, at lavasten varmes op til 55 grader og placeres på kroppens energicentre. Disse sten er med til at rense og oplade dine chakraer.

Derpå masseres duftende olier ind i huden overalt på kroppen - starter med benene og går helt op til ansigtet, hvorefter der til sidst sluttes på ryggen.Du lærer at massere med lange dybe strøg hen over led og over store dele af kroppen for at fremme oplevelsen af sammenhæng.

Hele kroppen får en dybdevirkende, fysiurgisk massage med de varme lavasten og hænder, væk forsvinder spændinger, uro og spekulationer og den dybe afspænding er ideel til at løsne langvarig fysisk eller psykisk stress.

Hot Stone Massage er en massage i særklasse, forkælelse for krop og sjæl. Dit sind slipper kontrollen, din krop og sjæl slapper totalt af og du vil føle det, som du kommer i en meditativ tilstand. Den smelter infiltrationerne væk og er især velegnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg samt akutte skader.

Du kan vælge mellem 2 behandlinger.:
HOT – Stone Massage á 1    time kr. 600,00
HOT – Stone Massage á 1½ time kr. 800,00

Ring for tidsbestilling - Tlf.: 29 73 10 79

© MULTI-CARE.DK 2014