Behandlinger - Healing, 25% rabat på alle behandlinger i januar, februar og marts
| TEI-System | Lipobelt | Samtaleterapi | Parterapi | Healingsterapi | Healing

Hvad er healing? Healing betyder helende, at gøre hel, at skabe balance hvor der er ubalance. Ubalance opstår, når vi ikke får bearbejdet vore oplevelser hensigtsmæssigt.

Healing er en holistisk (helhedsorienteret) behandlingsform, hvor man udover at fjerne symptomerne også finder og behandler årsagen til problemet.

Ved healing overføres energi. Hvor jeg måtte opleve ubalancer/mangler går jeg ind og tilfører energi, genopretter ubalancer - skaber balance, samtidig med at eventuelle blokeringer fjernes. Jeg benytter forskellige former for healing ud fra en individuel vurdering af netop dit behov.

Healingen kan foregå dels via direkte berøringer, strygninger eller som mental healing på afstand.

Selve behandlingen… foregår i rolige omgivelser med dæmpet baggrunds-musik. Du ligger fuldt påklædt på en briks, får et tæppe over dig, jeg gennemgår en afslapningsøvelse med dig, derefter følger selve healingen. I forbindelse med healingen vil jeg sandsynligvis få beskeder/opgaver til dig, som jeg vil fortælle dig om bagefter.

Ved selve healingen benyttes forskellige teknikker, hvor der bl.a. tilføres energi til charkra’erne (energicentre, der hver især styrer forskellige dele af kroppen).

Efter healingen afslutter vi med en kort samtale, hvor vi runder af og taler om begges oplevelse af healingen.

Efter behandlingen… Anbefales du at drikke rigeligt med vand, idet vand hjælper energien med at komme rundt i kroppen – og affaldsstofferne ud af kroppen.

Har du mulighed for at tage det roligt og slappe af efter healingen vil det vre godt for dig – det er godt at lade energien arbejde stille og roligt i dig.

Når forandringens vinde blæser, er der nogle, der bygger læhegn, andre bygger vindmøller… (kinesisk ordsprog)

Tei-system

 


Ring for tidsbestilling - Tlf.: 29 73 10 79© MULTI-CARE.DK 2014